Criteris d’avaluació i recuperació (curs actual)

CRITERIS D’AVAULACIÓ:

 1. 1r ESO: 60% Exàmens + 40% Dossiers i altres.
 2. 2n ESO: 70% Exàmens + 30% Dossiers i altres.
 3. 3r i 4t ESO: 80% Exàmens + 20% Dossier i altres
  1. 3r ESO: al curs actual les matèries de FiQ i BiG s’avaluen separadament.
 4. 1r-4t ESO Grup D (reforç): 40% Proves (de les quals han de treure una nota superior a 3) + 60% Procediments (actitud a classe, fer els deures, entregar treballs, etc). Si treuen qualificacions entre Suficient i Bé els correspon un 5. Si treuen qualificacions entre Notable i Excel·lent els correspon un 6.
 5. 1r i 2n Batxillerat (totes les matèries excepte CMC): 90% Exàmens + 10% altres. Cal treure una nota mínima de 5 per comptar que un examen estigui aprovat. Es decideix que a cada examen es plantejarà un pregunta del tema anterior per tal que els alumnes no oblidin el temari al llarg del curs.
 6. 1r Batxillerat – Ciències per al món Contemporani: 70% examens + 30% altres (activitats de classe, treballs, actitud, etc).

CRITERIS DE RECUPERACIÓ DURANT EL CURS:

 1. 1r ESO – 4t ESO: recuperació trimestral amb 40% Dossier (s’ha de lliurar el dia de l’examen) + 60% Examen( del qual han de treure una nota superior a 3). Els alumnes dels grups D només hauran de presentar un dossier per fer la recuperació.
 2. 1r i 2n Batxillerat: recuperació trimestral només amb un examen.
 3. Si no s’aprova la matèria durant el curs:
  1. 1r ESO – 4t ESO:
   1. Setembre i Gener (curs següent): 40% Dossier (s’ha de lliurar el dia de l’examen) + 60% Examen (del qual han de treure una nota superior a 3).
  2. 1r Batx: al Juny poden recuperar per trimestres, han de tenir tots els trimestres aprovats per superar la matèria. Al setembre hauran de recuperar tot el curs. La nota serà la de l’examen de recuperació.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Criteris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.